Sand og grus

Hos Ansager Vognmandsforretning tilbyder vi et bredt udvalg inden for sand og grus. Skal du i gang med at anlægge en ny terrasse, eller skal der lægges fliser i haven, så er det vigtigt at du får lagt det rette underlag. Der findes mange forskellige typer sand og grus, og valg af materiale har stor betydning for det endelige resultat.

Vi har mange års erfaring med salg og  af sand og grus for private såvel som erhvervskunder i områderne nær Grindsted, Varde og Esbjerg. Har du selv en trailer, er det også muligt selv at hente de materialer du skal bruge.

Flisesand

anvendes som underlag når der skal lægges fliser. Flisesand indeholder ler, hvilket gør at man kan stampe det kompakt inden lægning af fliserne.

Sandkassesand

også kaldet strandsand, er en utrolig fin sandtype, der ofte anvendes i sandkasser og til nedvejning mellem fliser og belægningssten. Benyttes også til pudsningsarebjde.

Støbesand

Støbesand bruges typisk til finish støbningsarbejde eller som toplag på gulve og til pudsningsarbejde.

Stabilgrus

Stabilgrus er en grov type grus, der anvendes til opbygning af stabil bund. Det kan eksempelvis være til etablering af ny indkørsel eller gangstier i haven.

Perlegrus

Perlegrus er en mindre type grus, der egner sig særdeles godt til stisystemer og bede. En af fordelene ved perlegrus er, at de pakker rigtig godt ved selv et meget tyndt lag.

Skræddersyet løsninger

Vi tilbyder speciallavede løsninger for at tilpasse os dine behov, så hvis du har nogle specielle ønsker om specifikke størrelser, skal du ikke tøve med at ringe – vi er her udelukkende for din skyld.

Kontakt os for allerede i dag

Har du brug for materialer til dit næste haveprojekt og bor du i omegnen af Grindsted, Varde og Esbjerg, så kan vi helt sikkert hjælpe dig. Uanset om du ønsker professionel rådgivning eller levering af sand og grus, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 75 29 70 21 eller e-mail jodahlmann@mail.dk, for en uforpligtende snak.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Bliv ringet op

og få et uforpligtende tilbud

bliv ringet op