Granit

Ansager Vognmandsforretning tilbyder både salg og levering af granitskærver.

Granit

Granit er et smukt og holdbart materiale med stærke egenskaber, der ofte anvendes til etablering af indkørsler, i bede og ved haveanlæg. Vi har mange varianter af granitskærver, i forskellige farver og størrelser. Det skal betale sig for vores kunder, at købe granit hos os, derfor tilbyder vi altid vores kunder konkurrencedygtige priser.

Vi har stor erfaring indenfor granitskærver, og vi vejleder dig gerne med det helt rigtige valg af materiale, så du bliver glad for resultatet. Vi tilbyder at levere granit direkte til dig, eller du kan hente dem selv i vores lagersalg.

Udover granitskærver, råder vi også over et stort udvalg af forskellige typer sand og grus.

Kompetent vognmandsforretning

Som professionel vognmand nær Grindsted, Varde og Esbjerg, udfører vi en bred vifte af opgaver for private såvel som erhvervskunder. Vi kan blandt andet være behjælpelige med:

  • Levering af Sand, grus og granit
  • Hent selv Sand, grus og granit
  • Containerudlejning
  • Vognmandskørsel
  • Krankørsel
  • Sortering af affald

Hos Ansager Vognmandsforretning sætter vi altid kundetilfredshed i førersædet. Vælger du at hente granit eller andre materialer hos os, kan vi derfor garantere høj kvalitet, samt produkter der lever op til alle de gældende standarder.

Har du spørgsmål?

Har vi fanget din interesse, eller har du brug for yderligere information? Så står vi klar med råd og vejledning. Du kan kontakte os på 75 29 70 21 eller e-mail jodahlmann@mail.dk, for et uforpligtende tilbud. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.