Levering

Hos Ansager Vognmandsforretning tilbyder vi levering af sand, grus, granit og mere til både private og erhvervskunder samt virksomheder indenfor blandt andet anlæg og byggeri.

Levering af sand, grus og granit

Som fleksibel vognmand nær Grindsted, Varde og Esbjerg, tilbyder vi både levering og afhentning af diverse byggematerialer.

Sten, sand og grus kan blandt andet benyttes til bundopbygning af indkørsler og andre udendørsarealer. Det er vigtigt med en korrekt og solid bundopbygning, hvis den efterfølgende belægning skal være solid og stå flot mange år ud i fremtiden. Vores sand,og grus kan desuden også anvendes som en sandpude under huset eller som underlag til legepladser.

Levering af sand til mange formål

Ansager Vognmandsforretning forhandler og levere flere forskellige typer af sand til blandt andet byggeri og fritid, og vi kan derfor tilbyde levering af sand til forskellige formål såsom: Støbesand, flisesand og støbesand. Vores sand velegner sig især til opfyldning eller afretning under betongulve, samt som underlag til fliser, sandkasser og lignende.

Afhentning og levering af grus og granit

Vi tilbyder afhentning og levering af grus som blandt andet stabilgrus, perlegrus, granitskærver og almindeligt grus til en hel række forskellige anvendelser. Stabilgrus og perlegrus benyttes blandt andet til grusveje, indkørsler, parkeringspladser og andre områder, hvor det er nødvendigt med et stabilt underlag.

Kontakt os i dag for et gratis tilbud på levering af sand, grus og granit

Har du brug for levering af sand eller grus til dit næste have eller byggeprojekt. Vi tilbyder naturligvis også gerne rådgivning og vejledning i forbindelse med valg af de rette materialer til netop dit behov. Kontakt os på telefon 75 29 70 21 eller e-mail jodahlmann@mail.dk, for et uforpligtende tilbud.

Du kan også udfylde vores kontaktformular med din forespørgsel, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.